lørdag 7. mai 2011

Det startet med en drøm om å reise...

Jeg elsker å reise! For 10 år siden reiste jeg på 6 måneder backpacking "jorden rundt" sammen med ei veninne. Det var før studietid, før kjæresterier, før giftemål, før barn og før jobb. I løpet av disse 10 årene som har gått siden backpackerturen, har det blitt studie, mann, 2 barn og fast jobb.

Dagliglivet er preget av travle morgener, levering av barn i barnehage, 100% jobb, hjem til kjøkkenbenken og middagslaging, noen hektiske timer sammen med ungene (samtidig som at en skal gjøre alt av "må" ting som husarbeid, handling, fikse ditt og fikse datt). Følelsen av å aldri strekke til, følelsen av dårlig samvittighet overfor barna, over alt en ikke rekker, over alt en egentlig har så lyst til å bruke tid på, men aldri får prioritert.... Reiselysten begynte å melde sin ankomst igjen. Følelsen av frihet, av nysgjerrighet over andre kulturer, det å bare være til stede og la inntrykk feste seg til din innvendige minnebok av opplevelser.

Hva om det hadde vært mulig å ta med familien på en reise i et land med en kultur full av nytelse. En kultur med syngende og hærlig språk. Et land hvor man kan svømme i gode matopplevelser. Et land med mulighet for turer, avslapping og kulturelle opplevelser. Et land med yrende folkeliv, et land hvor man elsker barn og et land hvor det er en "menneskerett" å nyte is hver dag uten dårlig samvittighet! Yes! Vi drar til Italia!

Drøm om det, snakk om det, planlegg, visualiser det og ha tro på at det du ønsker deg kan bli virkelighet. Det tok meg 7 måneder fra ideen dukket opp, til vi satt på flyet til Italia. 3 måneder på reise i et fantastisk land sammen med min kjære mann og barna våre Guro (snart 6 år) og Kasper (4 år).

For en uke siden, den 30.april reiste vi til Formia, litt sør-vest for Roma. Følg vår reise gjennom Italia og les alle våre fantastiske opplevelser. Kanskje kan du få noen nyttige tips, og kanskje kan vi inspirere andre til å bryte opp fra hverdagen og dra ut på eventyr med familien....

1 kommentar:

  1. Kjempefin blogg og tøff er dere som realiserer det mange drømmer om men få gjør alvor av. Henger meg på som følger jeg :)

    SvarSlett